Nyheder

CannGros ikke berørt af canadisk sag om medicinsk cannabis, produceret i ikke-godkendte lokaler


CannGros sælger europæisk produceret medicinsk cannabis, og er således ikke berørt af sagen, hvor den canadiske producent CannTrust har fremstillet produkter i lokaler der ikke var godkendt, og siden eksporteret disse til det danske marked.


I forsøgsordningen med medicinsk cannabis findes der, for nuværende, to leverandører (CannGros og StenoCare) med produkter optaget på Lægemiddelstyrelsens liste over cannabis produkter til medicinsk brug.

 

StenoCare trak torsdag den 11. juli flere partier af cannabisolie tilbage fra det danske marked, fordi den cannabis der er brugt til olierne, har været dyrket i ikke-godkendte lokaler i Canada. CannGros har siden fået henvendelser om, hvorvidt vores produkter; Bedrocan CannGros, Bediol CannGros og Bedica CannGros, er berørt sagen – og det kan vi understrege, at de ikke er.

 

Bedrocan CannGros, Bediol CannGros og Bedica CannGros er naturlige, rene cannabis produkter, dyrket uden brug af pesticider, fremstillet i Holland efter EU-GMP lægemiddel krav, hvilket garanterer høj kvalitet og ensartethed. Herudover har produkterne været på det hollandske marked, hvor de har kunnet udleveres efter recept fra lægen, i mere end 10 år, hvorfor sikkerheden af produkterne i praktisk anvendelse, er vel dokumenteret.

 

Magistrelle lægemidler (cannabisolier, tabletter og kapsler) er heller ikke berørt

CannGros leverer, for nuværende, kun tørret, granuleret eller findelt medicinsk cannabis, til brug i fordamper eller til tilberedning som te.

Skulle danske patienter opleve problemer med forsyningen af cannabisolier, henviser CannGros til, at såvel olier som kapsler og tabletter kan udskrives som magistrelle lægemidler i Danmark.

 


 

Opdateret: 12.07.2019

 

Yderligere spørgsmål kontakt:

CannGros ApS

Direktør, Henrik Uth

Tel.: 2494 0520

info@canngros.dk

KONTAKT OS

Jens Grøns Vej 21

7100 Vejle

Danmark

Tel: +45 2494 0520

PROFIL

CannGros ApS er en dansk leverandør af cannabisprodukter til medicinsk brug, godkendt efter lov om forsøgsordning med medicinsk cannabis.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.